top of page
Recorda!

VOLS APRENDRE A FER UNA ENTREVISTA AUDIOVISUAL?

Un cop feta la teva entrevista, la pots compartir amb tots nosaltres en aquesta mateixa plana web. A l'apartat Com fer la teva entrevista t'expliquem com fer-ho!

UNITAT 0 

En aquesta unitat hi trobaràs la portada, l'índex i una breu introducció en la qual Juli Suárez explica en què consisteixen les entrevistes que ha anat creant al llarg de deu anys. T'interessa crear un document audiovisual del mateix estil? Segueix investigant a les unitats següents!

UNITAT 3 ​

Un cop tenim clar qui és i quines són les principals aportacions del nostre personatge, haurem de redactar unes bones preguntes. Llegeix aquesta unitat i fes l'exercici que se't proposa si et vols convertir en un entrevistador de primera!

UNITAT 6 

No saps quin és el millor programa per fer el muntatge de l'entrevista? No pateixis, en aquesta unitat trobaràs unes quantes recomanacions!

UNITAT 1 

A la primera unitat del tutorial treballarem l'establiment d'objectius i escollirem el personatge que volem entrevistar, i ho farem a partir de dos exercicis ben pràctics que et guiaran en tot aquest procés.

UNITAT 4 

Passem a la part tècnica. En aquesta unitat hi trobaràs una llista del material necessari per a la gravació de l'entrevista i unes orientacions bàsiques perquè et quedi d'allò més professional.

UNITAT 7 

Felicitats! T'ha quedat una entrevista genial! Has marcat un objectiu clar, has estudiat el personatge, has redactat unes preguntes ben incisives i la gravació i el muntatge han estat un èxit. Ara vols compartir-la? Doncs no deixis de llegir els consells d'aquesta última unitat!

UNITAT 2 

Un pas molt important perquè la teva entrevista sigui un èxit és la investigació del personatge que penses entrevistar i la seva aportació. En aquesta unitat t'expliquem com desenvolupar aquesta investigació i et proposem un exercici pràctic.

UNITAT 5 

Fer el muntatge final de l'entrevista no serà gens fàcil si no tenim tot el material enregistrat ben arxivat i ordenat. Fes un cop d'ull a la unitat 5 i veuràs que és bufar i fer ampolles.

ARA ET TOCA A TU FER UNA ENTREVISTA PER PENSAR!

Segueix el tutorial que tens en aquest apartat i elabora la teva pròpia entrevista audiovisual. Si la penges aquí, la podràs compartir amb tota la comunitat!

Per penjar-la, només cal que ens enviïs un correu a info@miraicrida.org amb l'enllaç de la teva entrevista penjada a YouTube, Vimeo o la plataforma que hagis triat, i un breu text en què expliquis com ha estat la teva experiència.

bottom of page